Logotip Založbe Aristej

Posamezniki oz. fizične osebe

Prosimo izpolnite vsa polja.

Samo za zavezance DDV.

SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

Po študentskih cenah lahko knjige naročijo posamezniki oz. fizične osebe (ne glede na to, ali imajo status študenta ali ne) na tej spletni strani oz. neposredno pri založbi.

Knjige, ki imajo trajno znižano ceno, je mogoče naročiti samo na tej spletni strani oz. neposredno pri založbi.

Aktualne letnike ali stalna naročila na revijo Dialogi (do preklica) sprejemamo na e-naslov: info@aristej.si
Odpovedi naročnin upoštevamo z naslednjim zaokroženim letom.
Cena številke za naročnike je 4,00 EUR (z vključenim DDV). Dialogi izidejo sedemkrat v letu, letna naročnina znaša 28,00 EUR.

Vse cene so v evrih, vanje je vštet 9,5-odstotni DDV.

Naročene knjige vam bomo poslali po pošti, stroškov pošiljanja pa ne zaračunavamo. Izjema so naročila v vrednosti manjši od 16,00 EUR, kjer vam bomo prišteli 4,00 EUR poštnine.

Veljajo cene na dan oddaje naročila in račun, ki ga prejmete ob plačilu in prevzemu.

Naročilo obvezuje naročnika in založbo. Prejetje elektronskega naročila potrdimo najkasneje v 3 dneh na vaš e-naslov (razen v času praznikov in dopustov). Če naročenega ne prevzamete v 15 dneh, se šteje, da ste odstopili od pogodbe.

Založba si pridržuje pravico, da naročila ne sprejme, če naročenih knjig zmanjka, če ugotovimo povečano plačilno tveganost kupca ali če naročilnica ni pravilno izpolnjena.

Z naročilom dovoljujete, da založba hrani in upravlja z vašimi osebnimi podatki, ki jih potrebuje za izpolnitev naročila in za obveščanje za nedoločen čas oz. do vašega preklica. Založba zagotavlja varstvo osebnih podatkov v skladu z zakonom.

Prosim izpolnite vsa polja.